Musicure Streaming Logo

MusiCure NaturfilmTrailers


Her præsenteres løbende udvalgte eksempler på MusiCure Naturfilm, i form af kortere trailers, som giver et indtryk af både billeder, musik og de stemninger der vises i filmene. Det er altid naturen som er i centrum og filmene akkompagneres altid kun af MusiCure musikken, helt uden tale.

Med et abonnement til 'Streaming MusiCure' kan alle film kan ses i deres fulde længde i MusiCure naturfilm kanalen. Abonnementet giver ubegrænset adgang til både naturfilmene, samt specielt designede MusiCure musikprogrammer og natkanalen med soveprogrammet.


Impressions of MusiCure - Trailer 

Indtryk fra naturen, med udgangspunkt i forårsskoven i Danmark, hvor solsorten er en velkendt forårsbebuder, og anemonerne lyser op i skovbunden. 

Skärgård - Archipelago Trailer
Midsommer i den svenske Skärgård, hvor de tusind skovklædte øer og klippeskær danner den smukke maritime atmosfære.
Alpine Adventure - Trailer
De høje tinder og dybe dale i de schweiziske alper er en eventyrligrejse, der viser storhed i naturen med sin majestætiske kraft og skønhed.
Cherry Garden - Trailer
Et sikkert tegn på forår er, når kirsebærtræerne blomstrer. 
De strålende lyserøde blomster lyser op imod den blå himmel og og bringer optimisme og glæde i det tidlige forår.
EQUATOR Tropical Adventure - Trailer
The rainforest at the equator is lush and full of life. 
In the dense jungle by the river birds and the wild monkeys live peacefully together, searching for food among the many different fruit-bearing trees.
Ocean Echoes - Trailer
Stemningsbilleder fra det store Stillehav på den californiske kyst, hvor gigantiske klippeformationer og store bølger fra oceanet danner rammen om et varieret dyre- og fugleliv.